Let the fun begin

Shoutbox

Turn off/on Sound Smileys History FAQ Kide Chat

Powered by Kide Shoutbox

SmellySkidmark: -=[FDG]=-Stitch Memorial tonight, Race Start at 8pm, gathering from 7pm
Gussy: In Memory of "Stitch" «check this»
SmellySkidmark: That's an excellent tribute Gussy. Well done mate.
SmellySkidmark: I posted it over on Outlaws shoutbox Gussy
SmellySkidmark: RF2 September update «check this»
Nibiru: Apex GT3s are now available «check this»
Seca: smelly pm mate
SmellySkidmark: LOTR V8s tonight @ Bathurst
SmellySkidmark: Rob check this.. «check this»
Gussy: Apex Modding GT3 Review! «check this»
Nibiru: thanks Gussy
=Fieldzy=: Hi just a quick note the am gt3 server may have a problem. The join button is not highlighting so time out thread shows up. The other xfactor servers are ok just the am-gt3 has a problem. Cheers Fieldzy see a few on you tonight.
RobZee: All good now...thanks Fieldzy
SmellySkidmark: TCRs @ Sydney Motorsport Park tonight
Seca: 1st Round of The Australasia GT3's Tonight
Seca: robzee you on
RobZee: yes..go to your discord
Seca: kk
Chrisrx: the rf2 analyzer isnt working. is their server issues?
Nibiru: Should be ok Chris
SmellySkidmark: V8s are on tonight @ The Goldy
Gussy: just for laughs. the rf2 monster truck «check this»
Chrisrx: cheers nibs
RobZee: Apex Modding has released v1.02 of the GT3's through Steam. Server 1 has been updated accordingly.
Seca: Racing tonight Guys !st round of the GT3's All going Well
SmellySkidmark: TCRs @ Highlands MSP Tonight
Seca: servers are down atm guys
Seca: nib or robzee you on ?
Seca: guys can we have the server retarted yours servers aint showing on Rf2 and teamspeak is down
SmellySkidmark: no luck so far Seca, looks like a job for Nib
RobZee: ALL servers and TS are now up. Modem issue fixed, thanks Nib.
Seca: thanks nib
SmellySkidmark: Server 2 now has the last round of the LOTR V8s @ Newcastle... make sure to turn your post effects off.
SmellySkidmark: Skyline GTR @ Barbagallo tonight
Gussy: Wait ....what? Newcastle track!
Bert: Lol yep not a bad drive either

Only registered users can send messages, register or login

You are not logged in.

×
TS3 DETAILS

server address = xfactorracing.ddns.net

PW = FUN (IN CAPS)

× If you have any questions feel free to post in here or join our TS3 server. There is usually someone on and everyone is willing to help. Our TS3 details are
server adress = xfactorracing.ddns.net
Password = FUN (IN CAPS)

USB issues rF1

  • Scott-DPG
  • Scott-DPG's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
5 years 9 months ago #1 by Scott-DPG
Scott-DPG created the topic: USB issues rF1
i have an issue, i dl netkar the other week, set up my usb devices (hyper peddles, dsd button box and t500 wheel). Didnt like the mod, so deleted/removed it from comp.

Ever since then in rF1 i can only have one or the other (button box or peddles) plugged in an working. i have changed ports, i have removed and re-installed drives and still no luck.

its like rF1 wont accept more than 2 peripherals.


HELP PLS, anyone?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 9 months ago - 5 years 9 months ago #2 by D!2T
D!2T replied the topic: USB issues rF1
Hmm, sounds a weird issue.. One thing I can think of is if you have system restore points to just before installing netkar maybe?

Or actually before trying this maybe try CCLEANER to remove any obsolete registry entries.. www.piriform.com/ccleaner/download
Last Edit: 5 years 9 months ago by D!2T.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 9 months ago #3 by D!2T
D!2T replied the topic: USB issues rF1
Did you get this sorted Scott?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Scott-DPG
  • Scott-DPG's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
5 years 9 months ago #4 by Scott-DPG
Scott-DPG replied the topic: USB issues rF1
na mate, think ive tried everything and not sure what to do now :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Nibiru
  • Nibiru's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Slow in - Fast out
More
5 years 9 months ago #5 by Nibiru
Nibiru replied the topic: USB issues rF1
Have you tried a fresh rf1 install?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Scott-DPG
  • Scott-DPG's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
5 years 9 months ago #6 by Scott-DPG
Scott-DPG replied the topic: USB issues rF1
yep sure have, that didnt even help.

So, if i start up rF1 with the button box plugged in, when im in the controllers settings in game, my accel & brake peddle are showing at full, if i go to a track, the car just sits on the limiter. If i unplug the button box in game, it doesnt change anything.

So if i then shut down rF1 and unplug the button box, start up rF1 again, i have full use of my Hyper peddles. and can go to race like normal.
If i then plug in the button box, it wont work, doesnt register it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Nibiru
  • Nibiru's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Slow in - Fast out
More
5 years 9 months ago #7 by Nibiru
Nibiru replied the topic: USB issues rF1
that is a strange one.......sorry I cant be more help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 9 months ago #8 by mickspix
mickspix replied the topic: USB issues rF1
just a stab in the dark , have you got the disk of drivers for your motherboard , this has helped in the past for me with usb issues



BLESSED ARE THE CRACKED, FOR THEY LET IN THE LIGHT!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Scott-DPG
  • Scott-DPG's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
5 years 9 months ago #9 by Scott-DPG
Scott-DPG replied the topic: USB issues rF1

mickspix wrote: just a stab in the dark , have you got the disk of drivers for your motherboard , this has helped in the past for me with usb issues


I do, but dont think that is an issue, due to all other usb devises working. Its only when i plug in the button box, that the Hyper peddles stop working.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.129 seconds