Let the fun begin

Shoutbox

Turn off/on Sound Smileys History FAQ Kide Chat

Powered by Kide Shoutbox

SmellySkidmark: win 10 will fuck u over many times
Darrell: GT Wheel Thrustmaster T500 only rFactor2 it dosent work for but i am reinstalling software
Darrell: windows 10
Gussy: new windows 10 update has fucked up alot of people. i have shut the updater down on my pc
v8bloke: Hey all the bloke is here lol how are we all
Bert: Hey V8bloke
SmellySkidmark: Hia bloke, how the truck are ya?
SmellySkidmark: V8s @ Barbagallo tonight
KoiL: Hi all :-)
SmellySkidmark: Server 2 now has Oulton Park for the Aussie Legends
Gussy: Bit of a laugh. Rfactor 2 in the dirt. Shits and giggles «check this»
Gussy: crazy track for the lx. great selection
SmellySkidmark: Rob, leave the Stinger in your mirror «check this»
SmellySkidmark: 24h-Race 2018 at the Nürburgring live! «check this»
SmellySkidmark: LIVE STREAM: Shannons Nationals from Sandown «check this»
SmellySkidmark: 24h-Race 2018 at the Nürburgring has 14 hours of racing to go!
SmellySkidmark: Aussie Legends server updated car to v0.96 , dl from here if it wont dl automatically «check this»
Bert: Damage seems to have changed, going off track at turn 7 can destroy the car
Nibiru: Thats strange Bert. The physics didn't change in v096 only graphical changes.
Bert: maybe I missed it before but I have ventured wide at that turn before without hitting anything
SmellySkidmark: Server 4 has the same damage that server 2 had
Bert: Strange I think it is only at two spots that it happens on that turn.
Nibiru: All AL cars updated with rainFX «check this»
Bert: Thx Nib
SmellySkidmark: PM Nib
SmellySkidmark: PM Obbzy
SmellySkidmark: Rob, you'd never see a Stinger in front of you lol «check this»
SmellySkidmark: Aussie Legends @ Oulton Park tonight!
SmellySkidmark: PM Nib
SmellySkidmark: Nib we got spammmmmm
Nibiru: Did you delete it SS
RobZee: I did Nib
Nibiru: Thanks Rob
Bert: The real life drivers don’t seem to have any issues with tire wear. Is the server maybe set too high? Also Larko calling it a low stress circuit.
SmellySkidmark: @Bert tyres too high? no

Only registered users can send messages, register or login

You are not logged in.

×
TS3 DETAILS

server address = xfactorracing.ddns.net

PW = FUN (IN CAPS)

× If you have any questions feel free to post in here or join our TS3 server. There is usually someone on and everyone is willing to help. Our TS3 details are
server adress = xfactorracing.ddns.net
Password = FUN (IN CAPS)

Computer problems

  • Johnsxr8
  • Johnsxr8's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Financial Member
  • Financial Member
More
7 years 5 months ago #1 by Johnsxr8
Johnsxr8 created the topic: Computer problems
Hey guys i have a major problem with my desktop at the moment, every time i load up it works for a minute or two then goes to the blue screen of death, the video card, powersupply and Ram are less thank 12 months old and the motherboard(Asus P5K) and processor(Intel Quad core) are just over 3 years old, would i be right in guessing that either the processor or motherboard is on its way out as i am thinkin of going and buying a new processor and motherboard cause until i fix this problem there will be no more racing for me

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #2 by KELVIN4TOR
KELVIN4TOR replied the topic: Re: Computer problems
2 seconds is all it took for me to figure out your problem....

you're not running AMD :P

but to mee it sounds like dust has shorted out your ram, i had the same problem with my old pc, i vacuum my box out religiously now because of it...

i'm no technician, so dont quote me too the letter but its just what happened to me.

best of luck

kel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Johnsxr8
  • Johnsxr8's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Financial Member
  • Financial Member
More
7 years 5 months ago #3 by Johnsxr8
Johnsxr8 replied the topic: Re:Computer problems
This is weird it started to work for me so i shut it down and gave it a clean then started it up and it said overclocking failed but it still loaded up windows so i just downloaded fvr 1.7 and gave it a quick run around troyton and its still running it did similar stuff last nite but eventually ran. I will see how it goes tonight but i am thinking its not the last i have seen of this problem

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.097 seconds